halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİNLİLERİN ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ KARADUVAR BALIK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.12.2023 - 17:40, Güncelleme: 03.12.2023 - 17:40 918+ kez okundu.
 

MERSİNLİLERİN ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ KARADUVAR BALIK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Akdeniz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü organize ettiği ve her yıl olduğu gibi lezzetin eğlence ile buluştuğu, yerli ve yabanca yüz binlerce insanın ziyaret ettiği “Geleneksel Karaduvar Balık Festivali” heyecanı başlıyor.

Torunu ile birlikte festival alanını gezerek vatandaşlarla sohbet eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, gün boyu sürecek festivale tüm Mersinlileri davet etti. Saat 14:30’da yapılacak kitlesel kortej yürüyüşü ile başlayacak festival, Akdeniz sahilinin hemen yanına kazandırılan devasa büyüklükteki Sardalya Park yanında, saat 15:00’teki açılışla gerçekleşecek. Sahile kurulan çadırlarda, saat 14:00 ila 17:00 arasında festivali ziyaret eden konuklara balık-ekmek ve şalgam ikramı yapılacak. Çocuk etkinlikleri, ödüllü yarışmalar, illüzyon gösterileri, Ünlü Yemek Uzmanı ve Yazar Sahrap Soysal söyleşisi, Grup SoundRock Konseri, Hasan Yeşilgöz Konseri, Kibrit Kutusu konseri, DJ performansları, halk oyunları ve dans gösterileri ile balık festivali, öneki yıllarda olduğu gibi dolu dolu geçecek. Geleneksel balık festivali, sevilen sanatçı Serkan Kaya’nın akşam saat 19:00’da hayranlarına vereceği unutulmaz konserinin ardından sona erecek. Festival bu yıl Sardalya Park’ta Akdeniz Belediyesi tarafından ilki 2019 yılında gerçekleşen ve yapıldığı her yıl 100 bini aşkın insanın ziyaret ettiği görkemli festival, bu yıl, Akdeniz Belediyesi’nin Karaduvar Mahallesi sahiline kazandırdığı 23 dönüm büyüklüğe sahip Sardalya Park yanında organize ediliyor. Çocuklar eğlenceye erken başladı Ebeveynleri ile birlikte festival alanına akın eden küçük çocuklar, kendileri için hazırlanan oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor, yerel müzik gruplarının seslendirdiği şarkılara eşlik ediyor. Sardalya’nın diyarı Karaduvar Mahallesi’ni tüm Türkiye ve dünyaya tanıtan ve konuklara tonlarca balık-ekmeğin ikram edileceği renkli festivale 7’den 70’e binlerce vatandaşın akını aralıksız sürüyor.
Akdeniz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü organize ettiği ve her yıl olduğu gibi lezzetin eğlence ile buluştuğu, yerli ve yabanca yüz binlerce insanın ziyaret ettiği “Geleneksel Karaduvar Balık Festivali” heyecanı başlıyor.

Torunu ile birlikte festival alanını gezerek vatandaşlarla sohbet eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, gün boyu sürecek festivale tüm Mersinlileri davet etti.

Saat 14:30’da yapılacak kitlesel kortej yürüyüşü ile başlayacak festival, Akdeniz sahilinin hemen yanına kazandırılan devasa büyüklükteki Sardalya Park yanında, saat 15:00’teki açılışla gerçekleşecek. Sahile kurulan çadırlarda, saat 14:00 ila 17:00 arasında festivali ziyaret eden konuklara balık-ekmek ve şalgam ikramı yapılacak.

Çocuk etkinlikleri, ödüllü yarışmalar, illüzyon gösterileri, Ünlü Yemek Uzmanı ve Yazar Sahrap Soysal söyleşisi, Grup SoundRock Konseri, Hasan Yeşilgöz Konseri, Kibrit Kutusu konseri, DJ performansları, halk oyunları ve dans gösterileri ile balık festivali, öneki yıllarda olduğu gibi dolu dolu geçecek. Geleneksel balık festivali, sevilen sanatçı Serkan Kaya’nın akşam saat 19:00’da hayranlarına vereceği unutulmaz konserinin ardından sona erecek.

Festival bu yıl Sardalya Park’ta

Akdeniz Belediyesi tarafından ilki 2019 yılında gerçekleşen ve yapıldığı her yıl 100 bini aşkın insanın ziyaret ettiği görkemli festival, bu yıl, Akdeniz Belediyesi’nin Karaduvar Mahallesi sahiline kazandırdığı 23 dönüm büyüklüğe sahip Sardalya Park yanında organize ediliyor.

Çocuklar eğlenceye erken başladı

Ebeveynleri ile birlikte festival alanına akın eden küçük çocuklar, kendileri için hazırlanan oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor, yerel müzik gruplarının seslendirdiği şarkılara eşlik ediyor. Sardalya’nın diyarı Karaduvar Mahallesi’ni tüm Türkiye ve dünyaya tanıtan ve konuklara tonlarca balık-ekmeğin ikram edileceği renkli festivale 7’den 70’e binlerce vatandaşın akını aralıksız sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.