halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ADAY ADAYI HASAN TÜZÜN'DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!

Dünya (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.01.2024 - 15:45, Güncelleme: 09.01.2024 - 15:45 9563+ kez okundu.
 

BAŞKAN ADAY ADAYI HASAN TÜZÜN'DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!

AK Parti Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Tüzün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan aday adayı Tüzün mesajında şu ifadeleri kullandı:" Güçlü bir toplum olma yolundaki en önemli basamaklardan birisinin de gazetecilik mesleğinin güçlü olmasına bağlıdır. Basın mensupları, gücünü kamuoyu desteğinden alan, kamuoyunu bilgilendirmek,  vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevler üstlenmektedir. Gerek ulusal basın temsilcilerimiz, gerekse yerel basın mensuplarımız ilçemizde gelişen haberleri yayın organlarına taşıyarak, vatandaşların doğru ve hızlı bilgilenmesi için çaba sarf ediyorlar. Mesai saati kavramı olmaksızın çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için yazılı, görsel ve işitsel alanlarda mücadele eden tüm basın mensuplarına en kalbi duygularımla selam ve saygılarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle görevi başında vefat eden basın mensuplarını rahmetle anıyor, gazetecilik mesleğine emek vermiş gönül vermiş tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum.” Dedi.
AK Parti Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Tüzün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan aday adayı Tüzün mesajında şu ifadeleri kullandı:" Güçlü bir toplum olma yolundaki en önemli basamaklardan birisinin de gazetecilik mesleğinin güçlü olmasına bağlıdır. Basın mensupları, gücünü kamuoyu desteğinden alan, kamuoyunu bilgilendirmek,  vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevler üstlenmektedir. Gerek ulusal basın temsilcilerimiz, gerekse yerel basın mensuplarımız ilçemizde gelişen haberleri yayın organlarına taşıyarak, vatandaşların doğru ve hızlı bilgilenmesi için çaba sarf ediyorlar. Mesai saati kavramı olmaksızın çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için yazılı, görsel ve işitsel alanlarda mücadele eden tüm basın mensuplarına en kalbi duygularımla selam ve saygılarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle görevi başında vefat eden basın mensuplarını rahmetle anıyor, gazetecilik mesleğine emek vermiş gönül vermiş tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.