halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AK PARTİLİ HASAN TÜZÜN’DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.10.2024 - 14:50, Güncelleme: 19.10.2024 - 14:50 82 kez okundu.
 

AK PARTİLİ HASAN TÜZÜN’DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

AK Partili Hasan Tüzün, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekti. Tüzün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği değeri hatırlatarak, muhtarlık kurumunun önemini vurguladı.

Hasan Tüzün, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hassasiyetleri doğrultusunda 2015 yılından itibaren 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. Bu, Sayın Cumhurbaşkanımızın demokrasimizin en köklü unsurlarından biri olan muhtarlık müessesesine verdiği değerin en somut göstergesidir. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında fedakârca ve özverili bir şekilde çalışmaktadır. Bizler de göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçelerimizdeki tüm muhtarlarımızla omuz omuza, bir yol arkadaşlığı yaparak, şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz.” Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hassasiyeti Bizim İçin Örnek Teşkil Ediyor Hasan Tüzün, muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini ve onların sorunlarını yerinde tespit ederek ortak akılla çözümler ürettiklerini belirtti. Tüzün, “Muhtarlarımızla birlikte gece gündüz demeden mahallelerimizin sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlık müessesesine gösterdiği hassasiyet, bizler için büyük bir örnek teşkil etmektedir. Biz de muhtarlarımızla bu örnek doğrultusunda çalışıyor ve kararlarımızı ortak akılla alıyoruz,” dedi. “Muhtarlarımız, En Önemli İş Ortaklarımızdır” Hasan Tüzün, muhtarların yerel yönetimlerdeki kritik rollerine dikkat çekerek, “Muhtarlarımız, halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını yerel yönetimlere ileten en önemli iş ortaklarımızdır. Onların çalışmalarını her zaman takdir ediyor, kendileriyle sürekli istişare halinde olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Kapılarımız muhtarlarımıza her zaman sonuna kadar açıktır. Trabzon’umuzu daha ileriye taşımak için el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Tüzün, son olarak muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız, milletimizin güzide temsilcileri ve demokrasimizin temel taşlarıdır. Bu vesileyle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, tüm muhtarlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum,” ifadelerini kullandı.
AK Partili Hasan Tüzün, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekti. Tüzün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği değeri hatırlatarak, muhtarlık kurumunun önemini vurguladı.

Hasan Tüzün, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hassasiyetleri doğrultusunda 2015 yılından itibaren 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. Bu, Sayın Cumhurbaşkanımızın demokrasimizin en köklü unsurlarından biri olan muhtarlık müessesesine verdiği değerin en somut göstergesidir. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında fedakârca ve özverili bir şekilde çalışmaktadır. Bizler de göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçelerimizdeki tüm muhtarlarımızla omuz omuza, bir yol arkadaşlığı yaparak, şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hassasiyeti Bizim İçin Örnek Teşkil Ediyor

Hasan Tüzün, muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini ve onların sorunlarını yerinde tespit ederek ortak akılla çözümler ürettiklerini belirtti. Tüzün, “Muhtarlarımızla birlikte gece gündüz demeden mahallelerimizin sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlık müessesesine gösterdiği hassasiyet, bizler için büyük bir örnek teşkil etmektedir. Biz de muhtarlarımızla bu örnek doğrultusunda çalışıyor ve kararlarımızı ortak akılla alıyoruz,” dedi.

“Muhtarlarımız, En Önemli İş Ortaklarımızdır”

Hasan Tüzün, muhtarların yerel yönetimlerdeki kritik rollerine dikkat çekerek, “Muhtarlarımız, halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını yerel yönetimlere ileten en önemli iş ortaklarımızdır. Onların çalışmalarını her zaman takdir ediyor, kendileriyle sürekli istişare halinde olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Kapılarımız muhtarlarımıza her zaman sonuna kadar açıktır. Trabzon’umuzu daha ileriye taşımak için el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tüzün, son olarak muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız, milletimizin güzide temsilcileri ve demokrasimizin temel taşlarıdır. Bu vesileyle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, tüm muhtarlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.