halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “100 PROJEYİ SADECE SAYI OLARAK DEĞİL, 100 EKSİK, 100 SORUN OLARAK GÖRÜN”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 11:27, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:27 972+ kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “100 PROJEYİ SADECE SAYI OLARAK DEĞİL, 100 EKSİK, 100 SORUN OLARAK GÖRÜN”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: ”Bizim amacımız kimseyi eleştirmek değildir. Hizmet eden herkese teşekkür ederiz. Ancak biz aday olduğumuza göre, 100 proje açıkladığımıza göre demek ki bu kentte her şey iyi değil. Mersin kötü yönetiliyor, derken boşuna söylemedik.

Vatandaşlarımızın geri bildirimleri var, şikayetleri var. Mersin keşke reklam afişlerindeki gibi memnun olsa ve hiç sorunu olmasa. Ama öyle değil. 100 Projeyi sadece bir sayı olarak değil, 100 eksik, 100 sorun olarak görün. Biz bu sorunları ve diğer sorunları çözeceğiz.” Dedi. “Bahanelere Sığınacak Vaktimiz Yok” Mersin’in her geçen gün geriye gittiğinin altını çizen Serdar Soydan, “Bizim bahanelere sığınacak vaktimiz yok. Tüm Bakanlarla görüşebiliriz. Her kapıyı çalarız. Büyükşehir Belediyesinin devasa bütçesi var. Ama hizmet aynı oranda değil. Gelişmişlik aynı oranda değil. Memnuniyet aynı oranda değil. Kent algı ile değil, üretken ve samimi olarak yönetilir.” Diye konuştu.  “Yıllardır Aynı Sorunlar Devam Ediyor.100 Değil, 200 Proje Açıklayabilirdik.” Projelerinin Mersin’in sorunlarını ve eksiklerini gösterdiğini anlatan Serdar Soydan, şöyle devam etti: “Her gün bu kentin sokaklarındayız. Aday olmadan önce de ben bu buradaydım. Siyasetin her kademesinde görev aldım. Sorunları yerinde gördüm. Aynı sorunlar devam ediyor. Şayet bu kentin sorunları yıllardır değişmiyorsa o zaman özeleştiri yapmak lazım. Planlamaları doğru yapmak lazım. Biz 100 projemizi boşuna açıklamadık. Sadece 100 projeyi dolduralım diye de açıklamadık. Hepsinin üzerinde de tek tek çalıştık. Çünkü her biri Mersin’in bir ihtiyacını gideriyor; bir sorununu çözüyor. Emin olun, yüz değil, 200 proje bile açıklayabilirdik. Onun için 100 Proje sadece bir sayı değildir. 100 eksik, 100 sorundur.”     
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: ”Bizim amacımız kimseyi eleştirmek değildir. Hizmet eden herkese teşekkür ederiz. Ancak biz aday olduğumuza göre, 100 proje açıkladığımıza göre demek ki bu kentte her şey iyi değil. Mersin kötü yönetiliyor, derken boşuna söylemedik.

Vatandaşlarımızın geri bildirimleri var, şikayetleri var. Mersin keşke reklam afişlerindeki gibi memnun olsa ve hiç sorunu olmasa. Ama öyle değil. 100 Projeyi sadece bir sayı olarak değil, 100 eksik, 100 sorun olarak görün. Biz bu sorunları ve diğer sorunları çözeceğiz.” Dedi.

“Bahanelere Sığınacak Vaktimiz Yok”

Mersin’in her geçen gün geriye gittiğinin altını çizen Serdar Soydan, “Bizim bahanelere sığınacak vaktimiz yok. Tüm Bakanlarla görüşebiliriz. Her kapıyı çalarız. Büyükşehir Belediyesinin devasa bütçesi var. Ama hizmet aynı oranda değil. Gelişmişlik aynı oranda değil. Memnuniyet aynı oranda değil. Kent algı ile değil, üretken ve samimi olarak yönetilir.” Diye konuştu. 

“Yıllardır Aynı Sorunlar Devam Ediyor.100 Değil, 200 Proje Açıklayabilirdik.”

Projelerinin Mersin’in sorunlarını ve eksiklerini gösterdiğini anlatan Serdar Soydan, şöyle devam etti: “Her gün bu kentin sokaklarındayız. Aday olmadan önce de ben bu buradaydım. Siyasetin her kademesinde görev aldım. Sorunları yerinde gördüm. Aynı sorunlar devam ediyor. Şayet bu kentin sorunları yıllardır değişmiyorsa o zaman özeleştiri yapmak lazım. Planlamaları doğru yapmak lazım. Biz 100 projemizi boşuna açıklamadık. Sadece 100 projeyi dolduralım diye de açıklamadık. Hepsinin üzerinde de tek tek çalıştık. Çünkü her biri Mersin’in bir ihtiyacını gideriyor; bir sorununu çözüyor. Emin olun, yüz değil, 200 proje bile açıklayabilirdik. Onun için 100 Proje sadece bir sayı değildir. 100 eksik, 100 sorundur.”   

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.