halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ADAY ORMAN MÜHENDİSLERİ HİZMET İÇİ EĞİTİMİ BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.09.2023 - 08:59, Güncelleme: 27.09.2023 - 08:59 1489+ kez okundu.
 

ADAY ORMAN MÜHENDİSLERİ HİZMET İÇİ EĞİTİMİ BAŞLADI

Bölge Müdürlüğümüzün 2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında, aday Orman Mühendisleri hizmet içi eğitimine başlandı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Personel Şube Müdürü Mustafa Öcal, Basın ve İletişim Şube Müdürü Abdurrahman Sezer ve Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar eğitimin açılışına katıldı. Bölge Müdürü Yalçın, eğitime katılacak aday mühendislere “Çok kıymetli meslektaşlarım sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Mesleki görevlerinize hazırlayacak ve yaklaşık bir ay sürecek olan intibak eğitimlerinin sizlere faydalı olmasını canı gönülden temenni ediyorum. Nitekim bu eğitimler, mesleki çalışmalarınızda azami derecede istifade edeceğiniz teorik ve uygulamalı bilgiler içermektedir. Sevgili Orman Mühendisi kardeşlerim, ülkemizin ormanlarını korumak ve yaşatmak adına bu mesleğe gönül vermiş olduğunuz için sizlere teşekkür ederim. Orman Genel Müdürlüğümüzün kuruluşu 184 yıl öncesine dayanmaktadır. Çok Köklü bir kuruluş olduğundan, muazzam birikimleri ve gelenekleri olan kurumsal ve kültürel gelişimi devam eden bir kuruluştur. Orman Teşkilatının dört temel görevi vardır. Birincisi ormanların korunması, ikincisi ormanların geliştirilmesi ve tekniğine uygun bakımların yapılarak daha da optimal hale getirilmesi, üçüncüsü alanların genişletilmesi, orman alanlarının arttırılması ve son olarak dördüncüsü ise mevzuat dahilinde işletilmesi, yani ekonomik anlamda fayda temin edilmesi, sürdürülebilir bir anlayışla devam ettirilmesidir. Bu anlayış içerisinde görevlerinizi yerine getireceğinize inanıyorum ve sizlere yeni görevlerinizde başarılar diliyorum. Hepinize hayırlı olsun” dedi. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yeni ekip arkadaşlarımıza, görevlerinin hayırlı olmasını temenni eder, tüm meslek hayatları boyunca başarılar dileriz.
Bölge Müdürlüğümüzün 2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında, aday Orman Mühendisleri hizmet içi eğitimine başlandı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Personel Şube Müdürü Mustafa Öcal, Basın ve İletişim Şube Müdürü Abdurrahman Sezer ve Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar eğitimin açılışına katıldı.

Bölge Müdürü Yalçın, eğitime katılacak aday mühendislere “Çok kıymetli meslektaşlarım sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Mesleki görevlerinize hazırlayacak ve yaklaşık bir ay sürecek olan intibak eğitimlerinin sizlere faydalı olmasını canı gönülden temenni ediyorum. Nitekim bu eğitimler, mesleki çalışmalarınızda azami derecede istifade edeceğiniz teorik ve uygulamalı bilgiler içermektedir. Sevgili Orman Mühendisi kardeşlerim, ülkemizin ormanlarını korumak ve yaşatmak adına bu mesleğe gönül vermiş olduğunuz için sizlere teşekkür ederim. Orman Genel Müdürlüğümüzün kuruluşu 184 yıl öncesine dayanmaktadır. Çok Köklü bir kuruluş olduğundan, muazzam birikimleri ve gelenekleri olan kurumsal ve kültürel gelişimi devam eden bir kuruluştur. Orman Teşkilatının dört temel görevi vardır. Birincisi ormanların korunması, ikincisi ormanların geliştirilmesi ve tekniğine uygun bakımların yapılarak daha da optimal hale getirilmesi, üçüncüsü alanların genişletilmesi, orman alanlarının arttırılması ve son olarak dördüncüsü ise mevzuat dahilinde işletilmesi, yani ekonomik anlamda fayda temin edilmesi, sürdürülebilir bir anlayışla devam ettirilmesidir. Bu anlayış içerisinde görevlerinizi yerine getireceğinize inanıyorum ve sizlere yeni görevlerinizde başarılar diliyorum. Hepinize hayırlı olsun” dedi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yeni ekip arkadaşlarımıza, görevlerinin hayırlı olmasını temenni eder, tüm meslek hayatları boyunca başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.