halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AHMET SERKAN TUNCER, 3 FİDAN’I DÜZENLEDİKLERİ TÖREN İLE ANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.05.2024 - 19:46, Güncelleme: 06.05.2024 - 19:46 662 kez okundu.
 

AHMET SERKAN TUNCER, 3 FİDAN’I DÜZENLEDİKLERİ TÖREN İLE ANDI

Türkiye’nin geçmişinde önemli bir yere sahip olan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, aramızdan ayrılışlarının 52. yıl dönümünde Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen anma töreniyle bir kez daha onurlandırıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Örgütü ve vatandaşlar ile birlikte, 3 fidan anıtında gerçekleştirilen duygusal törende bir araya geldi. Törende konuşan Belediye Başkanı Tuncer; Gezmiş, Aslan ve İnan'ın ülke için yaptıkları fedakarlıkları ve ortaya koydukları idealleri vurgulayarak, onların mücadelelerinin unutulmayacağını belirtti. Ayrıca, genç devrimcilerin ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına anıtın öneminin altını çizdi.Katılımcılar; Başkan Tuncer’in öncülüğünde, tören alanına getirilen çiçeklerle anıtı süslediler. Anma töreni, üç fidanın mücadelelerine ve ideallerine olan saygıyı bir kez daha göstermenin bir yolu olarak görüldü. Bu anlamlı etkinlik, Türkiye’nin geçmişine duyulan saygının ve mücadele ruhunun bir ifadesi olarak kayda geçti.
Türkiye’nin geçmişinde önemli bir yere sahip olan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, aramızdan ayrılışlarının 52. yıl dönümünde Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen anma töreniyle bir kez daha onurlandırıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Örgütü ve vatandaşlar ile birlikte, 3 fidan anıtında gerçekleştirilen duygusal törende bir araya geldi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Tuncer; Gezmiş, Aslan ve İnan'ın ülke için yaptıkları fedakarlıkları ve ortaya koydukları idealleri vurgulayarak, onların mücadelelerinin unutulmayacağını belirtti.

Ayrıca, genç devrimcilerin ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına anıtın öneminin altını çizdi.Katılımcılar; Başkan Tuncer’in öncülüğünde, tören alanına getirilen çiçeklerle anıtı süslediler. Anma töreni, üç fidanın mücadelelerine ve ideallerine olan saygıyı bir kez daha göstermenin bir yolu olarak görüldü. Bu anlamlı etkinlik, Türkiye’nin geçmişine duyulan saygının ve mücadele ruhunun bir ifadesi olarak kayda geçti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.