halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ ÖZ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.01.2024 - 10:01, Güncelleme: 29.01.2024 - 10:04 1077+ kez okundu.
 

MHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ ÖZ

“Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Mersinimizi ziyareti Cumhur İttifakı’nın gücüne güç katmıştır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart’taki yerel seçimler öncesi ilk açık hava toplantısını Mersin’de yaptı. “Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin” temasıyla Mersin Millet Bahçesi yanındaki alandan on binlerce kişiye seslenen MHP Lideri Bahçeli;  “Yerel seçimlere 63 gün kala ilk açık hava toplantımızı Mersin’de yapmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Cumhur İttifakı’nın birbirinden değerli belediye başkan adayları ile Mersin’in hizmetine talibiz. Ayırmadan, ayrışmadan Mersin için canla, başla çalışacağız. Mersin için üreteceğiz, geceyi gündüze katacağız” dedi. “HEM TOROSLAR KAZANACAK, HEM MERSİN” Yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, sahada dur durak bilmeden çalışan ve vatandaşların büyük sevgisiyle karşılanan MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz de Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi,  Mersin’de ağırlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını söyledi. Belediye Başkan Adayı Öz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin; “MHP ve Cumhur İttifakı varsa; umut vardır, ufuk vardır, huzur vardır, ruh vardır, duruş vardır, milli özlemlere ulaşılması da inşallah mukadder olacaktır.” sözüne de atıfta bulunarak; “Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, açık hava toplantılarına Mersinimizden start vermiştir. Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi Mersin her şeyden önce tarih, kültür ve ticaret kentidir, kardeşliğin timsalidir. Burada ayrımcılığa yer yoktur. Ayırmadan, ayrıştırmadan Allah’ın izniyle Toroslarımızda, Mersinimizde Cumhur İttifakı’nı zafere taşıyacak ve Genel Başkanımızı mahcup etmeyeceğiz. Beraber olacağız, bir olacağız, diri olacağız ve bu seçimi kazanacağız. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir” ifadelerini kullandı.
“Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Mersinimizi ziyareti Cumhur İttifakı’nın gücüne güç katmıştır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart’taki yerel seçimler öncesi ilk açık hava toplantısını Mersin’de yaptı.

“Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin” temasıyla Mersin Millet Bahçesi yanındaki alandan on binlerce kişiye seslenen MHP Lideri Bahçeli;  “Yerel seçimlere 63 gün kala ilk açık hava toplantımızı Mersin’de yapmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Cumhur İttifakı’nın birbirinden değerli belediye başkan adayları ile Mersin’in hizmetine talibiz. Ayırmadan, ayrışmadan Mersin için canla, başla çalışacağız. Mersin için üreteceğiz, geceyi gündüze katacağız” dedi.

“HEM TOROSLAR KAZANACAK, HEM MERSİN”

Yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, sahada dur durak bilmeden çalışan ve vatandaşların büyük sevgisiyle karşılanan MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz de Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi,  Mersin’de ağırlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını söyledi.

Belediye Başkan Adayı Öz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin; “ MHP ve Cumhur İttifakı varsa; umut vardır, ufuk vardır, huzur vardır, ruh vardır, duruş vardır, milli özlemlere ulaşılması da inşallah mukadder olacaktır.” sözüne de atıfta bulunarak; “Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, açık hava toplantılarına Mersinimizden start vermiştir. Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi Mersin her şeyden önce tarih, kültür ve ticaret kentidir, kardeşliğin timsalidir. Burada ayrımcılığa yer yoktur. Ayırmadan, ayrıştırmadan Allah’ın izniyle Toroslarımızda, Mersinimizde Cumhur İttifakı’nı zafere taşıyacak ve Genel Başkanımızı mahcup etmeyeceğiz. Beraber olacağız, bir olacağız, diri olacağız ve bu seçimi kazanacağız. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.