VALİ ATİLLA TOROS, ÖĞRENCİ YURTLARINDA GENÇLERLE BULUŞTU

Limonluk Öğrenci Yurdu’nda sabah kahvaltısında yemekhanede stantların arkasına geçerek öğrencilere kendi elleriyle ikramda bulunan Vali Toros, kahvaltı sonrası öğrencilerle çay eşliğinde sohbet etti. Gençlerin istek ve taleplerini dinleyen Toros, onlara tavsiyelerde bulunarak derslerinde başarılar diledi.

“Her zaman olduğu gibi gençlerimize destek olmaya, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Eşi Dudu İrem Toros ile birlikte Mersin Kız Öğrenci Yurdu’nu da ziyaret eden Vali Toros, burada da öğrencilere sabah kahvaltısında eşlik etti. Yemekhanede ve Genç Ofis’te öğrencilerle bir araya gelen Toros, onların taleplerini dinleyerek sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti, deneyimlerini paylaşarak başarı dileklerini iletti.
Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada:

“Hepiniz burada devletimize emanetsiniz. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Güvenlik ve huzur içinde, konforlu bir ortamda eğitim yaşamınıza devam etmeniz, ülkemizin geleceğine yapılacak en büyük yatırımdır.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle doğrudan temas kurarak onların beklentilerini dinleyen Vali Atilla Toros’un bu ziyaretleri, gençler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.