‘MERSİN ANNELERİ EN İYİ NARKOTİK POLİSLERİMİZ’

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Siber Şubemiz, İnternetin Güvenli Kullanımı, Siber Zorbalık ve Dijital Bağımlılık konularında bilgilendirme yaptı. 1200 adet el broşürü dağıtıldı ve afiş çalışmalarıyla katılımcılar bilgilendirildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz, katılımcılara trafik konularında bilgilendirme yaparak el broşürü dağıttı.

Çocuk Şube Müdürlüğümüz, katılımcılara "Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma" konularında bilgilendirme yaparak el broşürü dağıttı.

Tem Şube Müdürlüğümüz, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) kapsamında katılımcılara şüpheli paket, şahıs ve araçlar ile çocuk ve gençlerin terör olaylarından korunma yöntemleri gibi konularda bilgilendirme yaptı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz, katılımcılara "TDP tanıtımı, İletişim yoluyla dolandırıcılık, Genel Asayiş ve KADES" konularında bilgilendirme yaparak el broşürü dağıttı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz, çocukların ve gençlerin uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek amacıyla başlatılan "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında katılımcı anne ve anne adaylarına bilgilendirme yaptı. Ayrıca, açılan Narkonokta standı ile bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı. Mersin Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen mücadele kesintisiz bir şekilde devam edecektir.

Mersin Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, güvenli yarınlar adına yürütülen mücadelemiz kesintisiz bir şekilde devam edecektir.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”