AKDENİZ’İN PARKLARI YENİLENİYOR

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hazırladıkları plan ve program kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlarda yoğun bir tadilat, temizlik ve peyzaj çalışması başlatarak parkların estetiğini yeniliyor.

 

Bu kapsamda ekipler; ilk olarak ilerleyen haftalarda balık festivalinin düzenleneceği, gün içinde yüzlerce insanın ziyaret ettiği Karaduvar Mahallesi sahilindeki Sardalya Parkı’nın içinde bulunan çöp kutularını, bankları ve oyun gruplarını yeniledi. Ekipler park içinde ayrıca temizlik, budama, çimlendirme, gübreleme ve sulama işlemleri gerçekleştirdi.

 

Karaduvar Mahallesi sakinlerinden teşekkür…

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, denize sıfır konumda yer alan parktaki hummalı çalışmalarına tanık olan Karaduvar sakinleri, duydukları memnuniyeti dile getirerek ekiplere ve Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ile Nuriye Arslan’a teşekkür etti.

 

Öte yandan ekipler, gün içerisinde Güneş Mahallesi Kültür ve Sanat Evi yanında yer alan park ve yeşil alanda da kırık olan çocuk oyun gruplarını yeniledi, kamelyalar ve oturma gruplarında tadilat ve onarım yaptı.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı saha ekipleri, hazırladıkları plan ve program kapsamında, Akdeniz ilçesi sınırlarında yer alan ve ihtiyaç duyan bütün parklar ve yeşil alanlarda her türlü bakım, onarım, tadilat, peyzaj ve yeşillendirme hizmetlerine aralıksız devam edecek.