ÜNİPERSEN OLARAK ÜNİVERSİTE ÇALIŞANLARININ TALEPLERİNİ MECLİSE TAŞIDIK

Bu kapsamda AK PARTİ, MHP VE CHP Gruplarına ziyaret gerçekleştirerek TAYİN NAKİL VE YÜKSEKÖĞRETİM TAZMİNATI HAKKI BAŞTA OLMAK ÜZERE TALEPLERİMİZİ içeren dosyaları kendilerine ilettik

Çalışmanın YÖK nezdinde başlatıldığını sürecin hızlandırılması için gerekli görüşmelerin yapılacağı iletildi. Üniversitelerin kapalı olduğu dönemde bu çalışmanın yapılması gerekliliğini bu nedenle 01 Temmuz hassasiyetimizi kendilerine ilettik.

Tayin Nakil çalışmasının ne aşamada olduğu ile ilgili soru önergesi veren TBMM Başkanlık Divan Üyesi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık GEZMİŞ ve geçen hafta mecliste tayin sorunu dile getiren CHP Milletvekili Melih MERİÇ’e ziyaret gerçekleştirerek. Tayin Sorunu ile ilgili taleplerimizi ilettik. 1 Temmuz tarihine kadar herhangi bir çalışmanın takvimin açıklanmaması durumunda eylem planımızı kendilerine anlattık. Vekillerimiz Meclis Genel Kurulunda tekrar gündeme getireceklerine ve bu konuda yapılacak her çalışmaya destek vereceklerine söz verdiler.

2024 yıllını Üniversite İdari Personelinin Kazanım yılı olacağına Sendika olarak söz verdik. Gerekirse her gün Meclis yollarını, YÖK'ün yollarını aşındıracağız...Hep birlikte Üniversite İdari Personelinin Güzel Günlerini beraber inşa edeceğiz...

Bize güvenin ve Sesimizin daha gür çıkması elimizin daha güçlü olması için lütfen üyelikleriniz ile bizleri destekleyin.

Web Sayfamızda yer alan portal üzerinden sizlere Ders Notları, Çıkmış Sorular, Deneme Sınavları ve Çekimi başlayacak olan ders anlatımlarını sunmaktayız. Buradan tüm materyalleri sizlere sunacağız.

ÜNİPERSEN, hizmet üretmeye, Üniversite Çalışanlarının Sesi, Umudu olmaya, Çalışma arkadaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor.

Tüm bu çalışmaları Çalışma arkadaşlarımızdan tüm sendikalardan daha az aidat keserek yapmaya devam ediyor. Halen haklarımızı savunmayan bizlere zerre faydası olmayan bizleri düşünmeyen bizim dertlerimizi dert edinmeyen siyasi öğretmen sendikalarına bir de daha fazla aidat ödemek zorunda değilsiniz.

Ailenizin yanında, Çalışma Arkadaşlarınızın yanında yer alarak haklarınız için mücadele verin. ÜNİPERSEN üyesi olmak bir ayrıcalıktır.