BÜYÜKŞEHİR’İN TEK BİR KARTIYLA BİRDEN ÇOK HİZMET

Akıllı şehir uygulamaları ile kent genelinde sunduğu hizmetlere her gün bir yenisini eklemeye devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi; bu kapsamda, iştiraklerinden biri olan İmar İnşaat A.Ş. bünyesinde devam ettirdiği ‘Mersin 33 Kart’ uygulamasını kentte yaygınlaştırmayı ve kullanım alanını genişletmeyi sürdürüyor.

 

Daha önce kooperatiflere bağlı minibüslerde ve Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma araçları ile halk otobüslerinde, su faturası ödemelerinde ve Büyükşehir’in otoparklarında kullanılmasına imkân tanınan Mersin 33 Kart, şimdi de Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesinde hizmet veren tüm kafelerde kullanılmaya başlandı.

 

Uygulama sayesinde, kafeleri kullanan vatandaşların para ile teması da ortadan kalktı ve kafe çalışanları kart sayesinde müşterilere daha hızlı hizmet etme imkanı buldu. Uygulama ile Mersinliler tek tip kart ile birden fazla işlerini yapabilmenin rahatlığını yaşarken, Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesindeki kafelerin belirli periyotlarda müşterilere sunacak olduğu özel uygulamalar ve indirimlerden deMersin 33 Kart sayesinde faydalanabilecekler.

 

Özgür: “Vatandaşlarımızı, ‘Mersin 33 Kart’ı kullanmaya davet ediyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Emir Can Özgür, Mersin 33 Kart’ın kent genelindeki kullanım alanı hakkında bilgiler vererek, “Kartımızı; belediye otobüsleri, özel halk otobüsleri ve otoparklarımızdan sonra Denizkızı şirketimize ait restoran ve kafelerde de kullanmaya başladık. Mersin 33 Kart’ın kullanılması ile birlikte vatandaşlarımız, Denizkızı kafelerinin bazı ürünlerinde indirimli alımlar sağlayabilecekler. Bu ürünler belli periyotlarda web sitesinde ve sosyal medya mecralarında duyurulacak. Vatandaşlarımızı kafe alışverişlerinde ve restoranlarda da Mersin 33 Kart’ı kullanmaya davet ediyoruz” dedi.

 

Yıldız: “Mersin 33 Kart’ın tanıdığı bazı imkanlar olacak”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş Genel Müdürü Buğra Yıldız ise, Mersin 33 Kart’ı bütün işletmelerde kullanmaya başladıklarından söz ederek, “Vatandaşlarımız Mersin 33 Kart ile kafelerimize gelerek, bütün imkânlardan faydalanabiliyor. Zaman zaman kafelerimizde Mersin 33 Kart’a özel uygulamalar ve indirimler olacak. Bütün vatandaşlarımızı Mersin 33 Kart’la beraber kafelerimize bekliyoruz” diye belirtti.

 

Kafe çalışanları bu sayede daha hızlı hizmet veriyor

Büyükşehir Belediye Kafe çalışanlarından Kübra Can da, müşterilerin uygulamadan duyduğu memnuniyeti aktararak, “Birçok farklı kart kullanmak yerine Mersin 33 Kart kullanmak, onlar için daha avantajlı ve daha güzel oldu. Bizim de şöyle bir avantajımız da oldu; daha hızlı hizmet verme yönünde ilerliyoruz. Biz memnunuz, misafirlerimiz de çok memnun. Çok güzel bir işlem oldu bizim için” dedi.

 

Uygulama vatandaşları memnun etti

Vatandaşlardan Mustafa Kuran, “Büyükşehir’in kafesinde ödememi Mersin 33 Kart ile yaptım. Büyükşehir Belediyesi’nin her yerde böyle hizmetini görmek güzel bir şey. Tek bir kartla bütün işlerimizi hallettik. Hem otobüslerde hem de kafelerde kullanmamız da gayet iyi. Temennimiz, bu kafelerin daha çok yaygınlaşması” diyerek, kafelerden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

 

Vatandaşlardan Buse Kalle, Belediye’nin kafelerine neredeyse her öğle arasında gittiklerinden ve verilen hizmet ile yiyecek ve içeceklerin kalitesinden memnun olduklarını ifade ederek, “Mersin 33 Kart’la ödeme yapabilmemiz daha mantıklı. Çünkü kimse nakit taşımıyor ve kart daha mantıklı oluyor. Bu uygulamanın kafelere de getirilmesi faydalı olmuş. Mersin 33 Kart benim için büyük bir avantaj haline geldi. Hem otobüslerde, hem kafelerde güzel bir uygulama oldu” diye konuştu.

 

Vatandaşlardan Sinda Demir ise, Mersin 33 Kart’ı Büyükşehir Belediyesi’nin otobüslerinde kullandığından söz ederek, bu uygulamanın kafelerde de geçerli olmaya başlamasının kendilerini mutlu ettiğini aktardı. Mersin 33 Kart ile ödeme yapmaya başladığından bahseden Demir, “Büyükşehir kafelerinin; yemekleri, hizmet kalitesi ve temizliği çok mükemmel. Büyükşehir Belediye Kafe’ye neredeyse gün aşırı geliyoruz ve çok memnunuz” ifadelerini kullandı.